Verpleegkundige Pneumologie / Geriatrie

Bouwen aan de best mogelijke zorg, in een omgeving waar je kan leren en mee het verschil kan maken voor je patiënten, hun familieleden én je collega’s? Is dat wat je zoekt in een job? Kom dan zeker een kijkje nemen in Ziekenhuis Geel. Jaarlijks behandelen en verzorgen we meer dan 196.000 patiënten, met passie voor zorg, op maat en dichtbij … een zorg met kleur!

 

Wat verwachten we van jou?

Ons ziekenhuis staat of valt met al onze zorgverleners en ondersteunende diensten. Wij zoeken daarom gepassioneerde verpleegkundigen die het beste van zichzelf geven, die oog hebben voor menselijke zorg en graag dingen willen bijleren en initiatief nemen.

De zorg van jouw patiënten, zowel verpleegkundig als psychosociaal, zie je als een boeiende uitdaging. Hun gezondheid en welzijn verbeteren of herstellen, is je ultieme doel en dat bereik je door kwaliteitsvolle verpleegkundige en verzorgende taken op te nemen. Je streeft naar constante kwaliteit en menselijkheid, en je informeert en ondersteunt patiënten en hun familie. Je legt ook alle patiëntgebonden taken administratief vast.

Kan je de volgende gegevens voorleggen? Dan kunnen we van start gaan!

  • Je bent bachelor / HBO5 / gegradueerd / gebrevetteerd verpleegkundige of studeert binnenkort af
  • Je hebt kennis van medisch-technische processen en specifieke technieken (materialen en producten) van de dienst en van de protocollen van onderzoeken en behandelingen
  • Je kan werken met de nodige informaticatoepassingen

Wat bieden we jou?

  • Flexibiliteit qua jobtime (deeltijds, voltijds en alles ertussenin)

  • Een uitdagende functie in een omgeving waar het mensgerichte aspect centraal staat;

  • De kans om jezelf verder te ontwikkelen en te groeien;

  • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden waaronder extralegale vakantiedagen, soepele vakantieregeling, fietsplan, … .

Voel jij je geroepen om deze job in te vullen ?

Solliciteer dan zo snel mogelijk via onderstaande knop!