Bouwwerken Ziekenhuis Geel

Ziekenhuis Geel blijft vernieuwen en investeren. Momenteel zijn er verschillende verbouwingen tegelijk aan de gang. We geven je hieronder graag meer info over onze plannen en de eventuele tijdelijke veranderingen.

Op 1 augustus 2022 startte Ziekenhuis Geel met de bouw van drie bijkomende verdiepingen bovenop de bestaande zijvleugel, die nu o.a. het revalidatiecentrum huisvest. In de nieuwbouw zal er plaats zijn voor een nieuw chirurgisch daghospitaal, een nieuw klinisch labo en ook het volledig nieuw kinderziekenhuis, genaamd Planeet Goudgeel.

De bouwwerken verlopen in verschillende fases. In deze infographic geven we je meer info.

Vanaf 12 september 2023 is de ingang van het Revalidatiecentrum aan de J.B. Stessensstraat tijdelijk niet toegankelijk. Kom binnen via de inkomhal van het ziekenhuis en volg de tijdelijke signalisatie (pijl REVALIDATIE) tot in het Revalidatiecentrum. 

Revalidatiepatiënten die met eigen vervoer komen

De parkeerplaatsen aan de voorkant van het Revalidatiecentrum zijn tijdelijk niet beschikbaar.

  • Voor patiënten met een gehandicaptenkaart zijn er vervangparkeerplaatsen voorzien aan de achterzijde van het Revalidatiecentrum. Je bereikt die parkeerplaatsen via het Laar, ter hoogte van nummer 44-46. Vervolgens kan je de achteringang van het Revalidatiecentrum gebruiken.
  • Patiënten zonder een gehandicaptenkaart kunnen gebruik maken van de grote parking naast het hoofdgebouw van het ziekenhuis. Ga vervolgens binnen via de hoofdingang van het ziekenhuis en volg de tijdelijke signalisatie (pijl REVALIDATIE) tot aan het Revalidatiecentrum.

Download het onderstaande plan en zie waar de vervangparkeerplaatsen zich bevinden:

Revalidatiepatiënten die met Transport Erik komen

Transport Erik zet je af aan de achterzijde van het Revalidatiecentrum. Je kan je meteen langs de achteringang aanmelden.

Consultatie in het revalidatiecentrum

Heb jij of heeft iemand van je familie een afspraak bij een arts verbonden aan het Revalidatiecentrum, dan meld je je zoals steeds aan via de inschrijvingskiosken in de inkomhal van het ziekenhuis. Daarna volg je de tijdelijke signalisatie (pijl REVALIDATIE) doorheen het ziekenhuis tot aan het Revalidatiecentrum. Onze medewerkers brengen je daar tot aan de consultatieruimtes van onze artsen.

Op 18 september 2023 zullen de ingangen van de lift, trappenhal en het winkeltje tijdelijk niet bereikbaar zijn via de inkomhal. We vernieuwen namelijk de vloer en het plafond. Het winkeltje blijft geopend tijdens de verbouwingen, maar de ingang is tijdelijk via een omweg bereikbaar. Deze werken zullen een viertal weken duren.

Download de onderstaande plannetjes met de tijdelijke ingang voor de lift, trappenhal en het winkeltje:

<

 

<