Intensieve zorg

Welkom bij de dienst Intensieve Zorg van Ziekenhuis Geel, waar we streven naar de hoogste kwaliteit van zorg voor patiënten met complexe medische behoeften. Onze gespecialiseerde afdeling beschikt over moderne technologie en een team van toegewijde en hoogopgeleide zorgprofessionals die de best mogelijke zorg bieden aan onze patiënten.

Op de dienst Intensieve Zorg voorzien wij gespecialiseerde zorg voor patiënten met ernstige aandoeningen die nauwgezette bewaking, intensieve behandeling en continue zorg nodig hebben. Onze multidisciplinaire aanpak omvat een team van ervaren artsen, verpleegkundigen en andere zorgverleners die samenwerken om de beste resultaten te behalen voor onze patiënten. Wij werken nauw samen met andere specialismen in het ziekenhuis, zoals de spoedgevallen, het operatiekwartier en de dienst radiologie, om een naadloze en geïntegreerde zorg te waarborgen.

Bij de dienst Intensieve Zorg van Ziekenhuis Geel staan de behoeften van de patiënt en de familie altijd centraal. We begrijpen dat een opname op de Intensieve Zorg afdeling vaak een uitdagende tijd kan zijn, en ons team staat klaar om de patiënt en zijn/haar familie te ondersteunen gedurende het hele zorgtraject.

Onze visie is om de hoogste kwaliteit van zorg te bieden aan onze patiënten en hen te voorzien van de beste kansen op herstel. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.