De Zorgacademie

De Zorgacademie is een gratis informatiesessie, georganiseerd door Sint-Dimpna Ziekenhuis Geel. Onze specialist-artsen geven tijdens deze infomomenten deskundig advies over verscheidene gezondheidsonderwerpen, zoals lage rugpijn, artrose of ziekte van Parkinson. Vier keer per jaar organiseert het ziekenhuis een Zorgacademie voor iedereen die in aanraking komt met het thema. Zowel patiënten, als niet-patiënten zijn van harte welkom! Een infosessie duurt ongeveer anderhalf uur en er is ruimte voor vragen.

De volgende sessie vindt plaats op woensdag 21 november 2018 en het onderwerp is dan  'reuma en de ziekte van Bechterew'.

  • Interesse om de Zorgacademie over reuma en de ziekte van Bechterew bij te wonen om 13 uur?

Schrijf je dan in via dit inschrijvingsformulier.

  • Interesse om de Zorgacademie over reuma en de ziekte van Bechterew bij te wonen om 15 uur?

Schrijf je dan in via dit inschrijvingsformulier.

 

Naast deze Zorgacademie is er ook de Zorgacademie 'Revalidatie na een CVA'.

Omdat een CVA of een beroerte krijgen een hele impact kan hebben op jouw  leven wil ons revalidatieteam je hierover zo goed mogelijk informeren. Drie keer per jaar organiseren zij deze informatiesessie waar jouw familie ook welkom is. De eerstvolgende Zorgacademie 'Revalidatie na een CVA' is op 27 november om 16 uur.

Ieder CVA is anders waardoor de symptomen ook zeer uitlopend kunnen zijn. Verschillende sprekers zullen daarom aan bod komen om over enkele belangrijke onderwerpen meer informatie te geven: een logopedist, een revalidatiearts, een ergotherapeut, een medewerker van de Sociale dienst en een psycholoog zullen het woord voeren.

  • Interesse om deze infosessie bij te wonen? Schrijf je dan in via dit formulier.