Aanvraagformulier evenementen

Via dit formulier dien je je aanvraag in voor de organisatie van een evenement waarbij je beroep doet op ondersteunende diensten van Ziekenhuis Geel. Het directiesecretariaat plaatst deze aanvraag op de agenda van de wekelijkse directieraad. Bij goedkeuring licht het directiesecretariaat jou hierover in.

Vul dit aanvraagformulier ten laatste drie maanden voor het geplande event in.

We gebruiken de titel in de uitnodiging en aankondiging van het event.
Bij onderwerp kan je meer uitleg geven over waar het symposium over gaat. Dit kunnen we als een korte introductie op de uitnodiging zetten.
:
:
We werken samen met De Vesten in Laakdal. Je kan de info hierover vinden in het draaiboek (Infoland).
Geef hier dan wat je in gedachten hebt. Facilitaire dienst neemt contact met je op om dit te bespreken. Let er wel op dat de catering voor eigen rekening is als het buiten het standaardaanbod valt.
Jobstudenten kunnen je helpen als je geen beroep kan of wil doen op collega's, secretariaat.... Zij kunnen helpen bij de ontvangst van de gasten.
Communicatiedienst maakt dit aan via Eventbrite. Je kan hiermee zien wie de deelnemers zijn en hoeveel personen zich inschrijven. Het is ook mogelijk om de deelnemers inschrijvingsgeld te laten betalen via deze online tool.
De initiatiefnemer kiest (in zijn/haar midden) een contactpersoon die als enige persoon in contact staat met de ondersteunende diensten; dit om de de communicatie en coördinatie te vergemakkelijken. Deze SPOC is als het ware de link en het aanspreekpunt tussen de groep van initiatiefnemers enerzijds en de ondersteunende diensten anderzijds.
Kan je nog niet alle vragen beantwoorden? Heb je verbetervoorstellen voor dit aanvraagformulier? Wil je nog iets extra toevoegen aan een antwoord dat je gaf?