Werken bij Ziekenhuis Geel

Ziekenhuis Geel is een ziekenhuis van regionaal belang dat een waaier van diensten herbergt. Bijna 900 personeelsleden en 100 artsen zetten dagelijks hun beste beentje voor om de patiënt met de beste zorgen te omringen, met veel aandacht voor communicatie en informatie. 

Ziekenhuis Geel wil voor patiënten uit de regio het voorkeurziekenhuis zijn. Om dat waar te maken, bieden we innovatieve en kwaliteitsvolle gezondheidszorg in een sociaal en financieel gezond klimaat. Het streven naar een hoog kwaliteitsniveau staat daarbij voorop.

Naast de moderne medisch-technische diensten spelen ook onze gerenommeerde paramedische diensten een belangrijke rol. Een goed voorbeeld daarvan is het bekende Revalidatiecentrum Kempen, een van de grootste en best uitgeruste revalidatiecentra van het land.

Daarnaast telt het ziekenhuis nog heel wat ondersteunende diensten. Voorbeelden daarvan zijn de diensten voor patiëntenbegeleiding, de personeelsdienst, de administratief-financiële diensten en de diensten voor facilitaire en technische ondersteuning. Ook in die ondersteunende diensten bieden we regelmatig kansen voor nieuw talent.