Tv-reeks met échte patiëntenverhalen in Ziekenhuis Geel

Emotionele patiëntenverhalen, met een positieve twist. Dat is wat B+ in beeld brengt. TV Plus bracht met B+ 12 weken lang een unieke blik achter de schermen van Ziekenhuis Geel en AZ Maria Middelares Gent.

Colin, Johan en Lieva maakten een zwaar verkeersongeval mee en vechten dagelijks om hun normale leven weer op te pikken. Walter ondergaat voor de tweede keer een operatie aan knie. De vorige keer herstelde hij snel. Nu ook? Jozefien is amper een uurtje geleden ter wereld gekomen. Kersverse - maar ook fiere - mama en papa vertellen. Telkens geven onze topdokters en medewerkers een toelichting vanuit hun professionele standpunt. Wat drijft hen bovendien om hun job met zoveel passie te blijven uitvoeren? Dit en veel meer, in B+.