Parkeren bij het ziekenhuis

Betalend parkeren

Onze patiënten- en bezoekersparking bevindt zich in de J.B. Stessensstraat, naast het ziekenhuis. De parking biedt plaats voor 209 wagens.

Vanuit de Gasthuisstraat vindt u de parking meteen links vooraan in de straat. Vanuit de Eikevelden vindt u de parking na een 700-tal meter aan de rechterkant. U kan hier klikken voor een plannetje van de omgeving.

Om de slagboom te passeren, neemt u een ticket of voert u uw abonnement in. Het ticket neemt u mee als u de wagen verlaat. Als u het ziekenhuis verlaat, betaalt u aan de automaat. Het betaalde ticket neemt u mee naar de wagen. Bij het verlaten van de parking voert u het in om de slagboom te openen.

De betaalautomaat

Ons ziekenhuis heeft twee automaten waaraan u kunt betalen. Aan de automaat in de inkomhal kunt u betalen met cash geld (muntstukken of briefjes) en met een bank- of kredietkaart. Op weg naar de parking vindt u de tweede automaat. Daar kunt u alleen betalen met een bank- of kredietkaart.

Parkeertarieven

U kunt onze betaalparking gratis gebruiken als u er niet langer dan 20 minuten blijft staan. Voor het eerste uur parkeren, betaalt u € 1,20, voor twee uur € 2,50 voor drie uur € 3,80 en voor vier uur € 5. Voor het maximum bedrag van € 5 kan u 24 uur parkeren. Voorziet u een aantal keer naar het ziekenhuis te moeten komen, dan kan u kiezen voor een weekabonnement of beurtenkaart.

Weekabonnement of beurtenkaart

Als u gedurende enige tijd regelmatig naar het ziekenhuis moet komen, kunt u kiezen voor een weekabonnement of een beurtenkaart. Beide kaarten zijn verkrijgbaar in de winkel in de inkomhal en kosten € 15

Een kaart met een weekabonnement is zeven dagen geldig vanaf het eerste gebruik. Met een beurtenkaart kunt u de parking tien keer gebruiken. Let wel, elke beurt is met 24 uren begrensd in tijd. Laat u de wagen ononderbroken op de parking staan gedurende bijvoorbeeld 28 uren, dan zullen er bij het verlaten van de parking twee beurten van uw kaart worden afgetrokken. Onze beurtenkaart is twee jaar geldig.

Parkeren voor andersvaliden

Ons ziekenhuis voorziet een aantal parkeerplaatsen voor andersvaliden aan de voorzijde van het gebouw. Als u beschikt over een geldige mindervalidenkaart, kunt u die parkeerplaatsen gebruiken.

Andersvaliden met een geldige kaart kunnen op alle parkeerplaatsen in Geel gratis en onbeperkt parkeren. Als u geen plaats vindt aan de voorzijde van het ziekenhuis, kunt u terecht op de betaalparking. Op vertoon van uw andersvalidenkaart krijgt u aan het onthaal een gratis uitrijkaart.

Patiënten brengen en ophalen

Aan de voorzijde van het ziekenhuis kunnen patiënten gebracht en opgehaald worden. Auto’s mogen er gedurende korte tijd stationair draaien. We vragen u niet langer te blijven staan dan strikt noodzakelijk is, om andere patiënten niet te hinderen.