Bouwwerken zijvleugel Ziekenhuis Geel

Vanaf 1 augustus 2022 start Ziekenhuis Geel met de bouw van drie bijkomende verdiepingen bovenop de bestaande zijvleugel, die nu o.a. het revalidatiecentrum huisvest. In de nieuwbouw zal er plaats zijn voor een nieuw chirurgisch daghospitaal, een nieuw klinisch labo en ook het volledig nieuw kinderziekenhuis, genaamd Planeet Goudgeel.

De bouwwerken verlopen in verschillende fases. In deze infographic geven we je meer info.

 

Het revalidatiecentrum blijft bereikbaar tijdens de duur van de bouwwerken. Hou er wel rekening mee dat er mogelijk geluidshinder kan zijn.

Revalidatiepatiënten die met eigen vervoer komen

De parkeerplaatsen aan de voorkant van het revalidatiecentrum zijn tijdelijk niet beschikbaar. Er zijn vervangparkeerplaatsen voorzien op 50 m van de ingang van het revalidatiecentrum.

Download het onderstaande plan en zie waar de bijkomende parkeerplaatsen zich bevinden:

Revalidatiepatiënten die met Transport Erik komen

Taxi Erik zet je voortaan af aan de voorkant van het revalidatiecentrum. Je kan meteen langs de ingang aanmelden.

 

De verblijfafdeling van het revalidatiecentrum, de zogenaamde sp-dienst, verhuist tijdens de bouwwerken tijdelijk naar een andere locatie.

Bezoek aan patiënten op Sp-dienst

Wil je iemand bezoeken die op de sp-dienst is opgenomen, dan volg je tijdelijk route 19. Meer info over de huidige bezoekregeling vind je hier.

 

Zowel het secretariaat als de artsen van het revalidatiecentrum verhuizen tijdens de bouwwerken tijdelijk naar een andere locatie. Je bereikt die tijdelijke locatie via route 140 (wachtzaal A).

Consultatie in het revalidatiecentrum

Heb jij of heeft iemand van je familie een afspraak bij een arts verbonden aan het revalidatiecentrum, dan meld je je zoals steeds aan via de inschrijvingskiosken in de inkomhal van het ziekenhuis. Daarna begeef je je via route 140 naar wachtzaal A.