Boek hier een afspraak voor je Covid-19-test in onze testzone

Heb je een attest nodig voor een reis of evenement?

Reis je naar een land of ga je naar een festival of evenement waar een screening naar Covid-19 vereist is? Dan kan je via dit online formulier een afspraak boeken voor je Covid-19-test in de testzone van Ziekenhuis Geel.

Let op: open onderstaande link in Google Chrome webbrowser (download hier Chrome)

Aanvraagformulier Covid-19-test

Je kan enkel in onze testzone terecht als je je moet laten testen om naar het buitenland te reizen of om naar een evenement te gaan. Meer info lees je hier

Keer je terug uit vakantie of uit een risicogebied? Heb je een corona test prescription code gekregen per sms?

Dan kan je een afspraak maken in het triagecentrum van de huisartsen. Dat kan je zelf rechtstreeks doen op www.mijngezondheid.be. Jouw huisarts kan ook altijd voor jou een afspraak maken.

Meer info lees je hier.

Disclaimer

We streven ernaar om het resultaat van je PCR-test ter beschikking te stellen binnen de 24-30 uur na afname van de test. Deze doorlooptijd is indicatief en bindt Ziekenhuis Geel niet.

We kunnen niet verantwoordelijk gesteld worden voor uitzonderlijke vertragingen of uitzonderlijke technische of analytische problemen.

Er kan geen schadevordering ingesteld worden tegen Ziekenhuis Geel ter vergoeding van enig nadeel geleden ten gevolge van het laattijdig verkrijgen van de resultaten van de test. Ook indien de testresultaten niet beschikbaar zijn via de officiƫle website of app van de overheid, of als er een hertesting dient te gebeuren, kan je geen schadevordering instellen tegen Ziekenhuis Geel.