Boek hier een afspraak voor je Covid-19-test

Covid-19 test nodig?

Kijk hier na in welk Geels testcentrum je een afspraak moet maken:

Testzone Ziekenhuis Geel

• Je reist naar het buitenland
  • Je keert terug uit vakantie of uit een risicogebied
  • Je bezoekt een evenement
  • Je hebt GEEN coronasymptomen

Maak een afspraak in testzone Ziekenhuis Geel

Let op: open bovenstaande link in Google Chrome (download hier Chrome)

Open van maandag tot en met woensdag van 10u tot 17u, donderdag en vrijdag van 14u tot 16u en in het weekend van 13u tot 16u30.

Triagecentrum huisartsen

• Je hebt een corona test prescription code ontvangen
  • Je hebt milde of ernstige coronasymptomen
  • Je hebt een risicocontact gehad met een Covid-19-patiënt

Maak een afspraak in triagecentrum huisartsen

Dagelijks open van 9u tot 12u en van 13u tot 18u.

Disclaimer

We streven ernaar om het resultaat van je PCR-test ter beschikking te stellen binnen de 24-30 uur na afname van de test. Deze doorlooptijd is indicatief en bindt Ziekenhuis Geel niet.

We kunnen niet verantwoordelijk gesteld worden voor uitzonderlijke vertragingen of uitzonderlijke technische of analytische problemen.

Er kan geen schadevordering ingesteld worden tegen Ziekenhuis Geel ter vergoeding van enig nadeel geleden ten gevolge van het laattijdig verkrijgen van de resultaten van de test. Ook indien de testresultaten niet beschikbaar zijn via de officiële website of app van de overheid, of als er een hertesting dient te gebeuren, kan je geen schadevordering instellen tegen Ziekenhuis Geel.