Stem op ons voor de NIAZ Jaarprijs 2020!

03/01/2020

Voor Ziekenhuis Geel begint het nieuwe jaar uitstekend: we zijn namelijk genomineerd voor de NIAZ Jaarprijs 2020. En jij kan ons naar die mooie prijs stemmen!

NIAZ (Nederlands Instituut voor Accreditatie in de Zorg) reikt elk jaar een prijs uit aan projecten die het bestempelt als ‘De beste verbetering in zorg’. Het belangrijkste criterium daarbij is persoonsgerichte zorg: de patiënt krijgt een actieve rol en er wordt nauw samengewerkt met organisaties of personen buiten de eigen instelling.

Ziekenhuis Geel ontving, samen met de andere Kempense ziekenhuizen, eind november 2019 al het RITA-label van Verslavingskoepel Kempen vzw voor een baanbrekend project: patiënten met verslavingsproblemen persoonlijk begeleiden door een hechte samenwerking tussen professionele hulpverleners en ex-verslaafden (lees ook ons artikel ‘Ziekenhuis Geel krijgt RITA-label’).

Omdat we met deze nieuwe zorg weer hoop geven aan onze patiënten heeft NIAZ ons nu beloond met een nominatie voor hun Jaarprijs 2020.

Geef dit project een extra duwtje en stem op ons via http://bit.ly/NiazJaarprijs2020!

Doe dit zeker vóór eind januari.

Wij wensen iedereen een hoopvol 2020!